| LEREN LEVEN VANUIT HOOFD ÉN HART
| KRACHT ÉN KWETSBAARHEID

Gun jezelf deze persoonlijke reis. Je bent het meer dan waard

OVER MIJ

Mirjam van Dijk (1975) | stress- en burnoutcoach

Mijn hele leven heb ik al interesse gehad in juist de kwetsbare kant van de mens. Die kant die vaak verborgen blijft, die we het liefst zo min mogelijk laten zien. De kant van gevoelens, emoties, kwetsbaarheid. We worden opgevoed om vooral sterk te zijn, door te zetten, huilen ervaren we vaak als zwakte. Ik geloof in kracht én kwetsbaarheid | leven vanuit het hoofd én hart. De één kan niet zonder de ander.  

Tot 2014 leefde ik vooral vanuit kracht, sterk zijn, doorzetten, tranen zoveel mogelijk inslikkend, zo ‘normaal’ mogelijk, zoals ‘het hoort’. Ik ging maar door, op wilskracht. Ik raakte mezelf steeds verder kwijt. Ik was aan het overleven in plaats van te leven. Voelde me gevangen ook, maar wist niet hoe ik mijn leven zou kunnen veranderen. 

En toen was het mei 2014...

Ik kon niet meer. Ik was op. Het elastiekje was geknapt. De accu was leeg. Burn-out. Tot dan toe nooit verwacht dat mij dit zou overkomen. Maar het was een feit. Geen weg terug. Lichamelijk en geestelijk compleet uit balans. Geen controle meer. Angst, paniekaanvallen, tot niets meer in staat zijn. Een nare donkere tijd volgde. 

Maar, wat heeft het me uiteindelijk veel gebracht! Leren leven zoals dat bij mij past. Met vallen en opstaan, stap voor stap, drie vooruit, vijf terug. Met veel liefde en hulp van dierbaren om mij heen. Maar ook met professionele hulp, waar ik heel veel aan heb gehad. Van vallen naar liggen, naar opstaan, naar springen en juichen!

Nu, een dikke 5 jaar verder...

Voel ik mij een ander mens. Ik leef grotendeels vanuit mijn hart, ik durf mijn gevoel te volgen en bij iedere beslissing die ik tegenwoordig maak stel ik mijzelf eerst een aantal vragen: Wil ik dit? Vind ik dit prettig? Wat brengt het mij? Doe ik het voor mezelf of voor een ander? Wat voel ik hierbij?

Ik kies voor mezelf en dat voelt zo bevrijdend! Ik leef bewust. Vanuit vriendelijkheid, positiviteit, mildheid en rust.

De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen (HBO-geaccrediteerd) met goed resultaat afgerond, ik heb mijn coachingskills ontwikkeld en mag mijzelf inmiddels professioneel stress- en burnoutcoach noemen, een titel waar ik ongelofelijk trots op ben!

DARE2FEEL is het prachtige resultaat van mijn eigen unieke reis van hoofd naar hart. Ontstaan vanuit kracht én kwetsbaarheid|

EN NU OVER JOU

Want jij leest dit niet voor niets. Wat is de reden dat je mijn site bezoekt? Ben je jezelf in de hectiek van je leven kwijtgeraakt? Sta je op een kruispunt, maar heb je geen idee welke richting je op moet? Ben je de zelfverzekerdheid waarmee je door het leven danste kwijtgeraakt? Het optimisme waarmee je elk probleem kon oplossen? Of heel iets anders?
 
Durf voor jezelf te kiezen. Durf je koers te wijzigen. 

VOEL JE WELKOM BIJ MIJ, BIJ DARE2FEEL!

Warme groet,
Mirjam

Accept what is | let go of what was | have faith in what will be